Hjemmebasert Omsorg

Ledige faste stillinger som sykepleiere

Sykepleiere til Rehabilitering- og korttidsavdeling

Sør-Varanger kommune ser etter deg som ønsker å gjøre en forskjell.

Kommunen kan tilby fantastiske kontraster, med pittoresk kystnatur, imponerende furuskog, gode scooter løyper, småbylivets rolige puls, sauna og kongekrabbe, multebær, båtliv, nordlys og masse trivelige kollegaer. 

Som sykepleier får du muligheten til å utvikle din faglige nysgjerrighet. Studielånet vil du nesten ikke legge merke til, fordi det betaler seg ned selv. Finland er en liten biltur unna. På to timer med fly er du i Oslo, og på en time med fly er du i Tromsø. 

Om Hjemmebasert omsorg

Hjemmebasert omsorg (HBO) har som målsetting at alle innbyggerne i kommunen skal kunne bo i eget hjem så lenge de selv ønsker, uavhengig av alder og diagnose. Sør-Varanger kommune skal ha en brukerorientert tjeneste med effektiv bruk av eksisterende ressurser. 

Kort om stillingen:

Vi har ledig 3 x 100 % faste stillinger som sykepleiere i Hjemmebasert Omsorg, avd. Solgløtt. Avdelingen er under omorganisering, og vil i løpet av 2024 flytte til Wesselborgen i Kirkenes. Solgløtt er kommunens rehabiliterings- og korttidsavdeling, som er et tilbud til hjemmeboende eldre og/eller funksjonshemmede, som av ulike grunner har behov for tidsavgrensede opphold. Rehabilitering er tverrfaglig assistanse for å oppnå best mulig funksjons- og mestringsevne, selvstendighet og deltakelse sosialt og i samfunnet. Du kan nå være med å utvikle tilbudet hos oss.

Stillingene er i todelt turnus med arbeid hver 3. helg.Avdelingen har årsturnus og det er mulig å tilpasse turnus slik at man har lengre friperioder.

Vi oppfordrer også 2. og 3. års sykpleierstudenter til å søke på stillingene. Ved interne søkere kan det bli ledig andre stillinger i enheten. 

Hovedarbeidsoppgaver:

  • Sikre at det planlegges, igangsettes og evalueres tiltak forordnet av lege. 
  • Sikre at det planlegges og igangsettes tiltak i samsvar med gjeldende vedtak og brukers behov. 
  • Gi skriftlig uttalelse til nærmeste leder ved endring i brukernes behov for tjenester. 
  • Delta i prioritering og samordning av tiltak, slik at ressursene til enhver tid brukes hensiktsmessig og økonomisk forsvarlig. 
  • Bistå i det daglige arbeidet, slik at avdelingens arbeidsoppgaver utføres på en forsvarlig måte. 
  • Forestå medisinering etter legens forordning og gjeldende retningslinjer. 
  • Veiledningsansvar for medarbeidere, brukere og pårørende. 
  • Veiledningsansvar for studenter, elever og lærlinger med praksis i avdelingen. 
  • Utføre oppgaver tillagt arbeidsområdet etter behov eller delegasjon fra avdelingssykepleier og enhetsleder. 
  • Foreta kartlegginger og vurderinger
  • Daglig dokumentasjon av sykepleietiltakene som utføres. Dette gjøres i Profil.

Kvalifikasjoner:

  • Offentlig godkjent/autorisert sykepleier.
  • Relevant praksis og kompetanse innenfor tjenestens virksomhetsområder. 
  • Gode datakunnskaper, gjerne med kjennskap i bruk av Profil.
  • God norsk skriftlig og muntlig framstillingsevne.

Personlig egnethet vektlegges, slik som fleksibilitet til å jobbe på andre avdelinger, samt evne til å jobbe selvstendig og i team.

Ved en eventuell tilsetting må det før tiltredelse fremvises politiattest (ikke eldre enn 3 måneder), ihht. Helse- og omsorgstjenesteloven § 5-4, samt egenerklæring tuberkulose og MRSA. 

Vi tilbyr:

Vi tilbyr lønn over tariff. Ved nytilsetting tilbys følgende: 

Ansiennitet:        0 - 9 års ansiennitet              10 års ansiennitet         16 års ansiennitet

Årslønn                  kr 556.600,00                        kr 606.600,00               kr 629.100,00

Ansettelse skjer på de vilkår som framgår av gjeldende lover, regler og tariffavtale, herunder 6 måneders prøvetid. Vi har en god pensjonsordning. Pensjonsinnskudd trekkes med 2 %. Flyttegodgjøring etter avtale. 

Søknaden sendes:

Sør-Varanger kommune ønsker å motta alle søknader elektronisk, og oppfordrer søkere til å benytte vårt elektroniske søknadsskjema. For eventuell veiledning, kontakt servicekontoret tlf: 78 97 76 00.

Søkere bes oppgi to referanser i søknaden. Attester og vitnemål skal legges ved elektronisk. Det gjøres oppmerksom på at søkere ikke skal oppgi BANK-ID informasjon i søknadsprosessen. 

Sør-Varanger kommune praktiserer meroffentlighet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentlighet.

Det er ikke ønskelig med kontakt fra annonseselgere eller formidlingsbyrå.

 

Del på:

Referansenummer:

24/1119

Fylke:

  • Finnmark

Jobbtype:

Fast

Søknadsfrist:

28.04.2024

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Solgløtt Kirkenes

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.svk.no

Adresse:

Postboks 406 9901 Postboks 406

Kart: